Workshop & Kurser / Vissen Vinter - Blomster fotokursus med tema

Vissen Vinter - Blomster fotokursus med tema

 
 
Vissen Vinter
 
Dette fotokursus gentages i efteråret 2019. Vi er klar med datoerne inden udgangen af 2018-så vent venligst med at købe indtil da. Du er velkommen til at sende mig en mail hvis du allerede nu uforpligtende vil reservere en plads.

Dette fotokursus handler om det fotografiske formsprog og de grundlæggende principper i at opbygge et billede. Vi kommer til at beskæftige os med at se, læse og arbejde med lyset og vi arbejder med komposition, grafiske virkemidler, flader, kontur, struktur, kontrast og toneomfang, som virkemidler i billedskabelsen. Den viden du har med hjem fra kurset, kan bruges i alle andre fotografiske / visuelle sammenhænge. Og på kurset her bruger vi blomster og planter fra en helt ny indfaldsvinkel end vi er vant til på blomsterfotokurserne. Vi skal også ind i nogle store væksthuse i nærheden og fotografere.

Der er plads til ca. 8 deltagere - så du er sikker på at kunne få individuel sparring og masser af mulighed for at arbejde med dine egne vinkler og stil.

Forudsætninger: Alle kan deltage uanset hvilket niveau du fotograferer på. Du skal bare have lyst til at fotografere.

Du vil blive undervist af Ann Malmgren der har 40 års virke bag sig som professionel fagfotograf. Og hendes største passion er blomsterfotografiet.

Se kurset og book din plads her.


 
 
 
 
All rights: Photographer AnnMalmgren.dk- Download is not permitted by Danish law.