Workshop & Kurser / Bestil en workshop / kursus / foredrag med blomsterfotografi
1 dags workshop i blomsterfotografi

Bestil et kursus / en workshop / foredrag / firmaevent / fyraftensmøde /

med blomsterfotografi

 

 

Du kan bestille alle blomsterfotograferings kurserne så de bliver afholdt der hvor du eller din forening / forretning er.

Så sammensætter jeg et program der svarer til dét I har brug for.

Du kan kontakte mig på mail her så finder vi ud af det.

Mange hilsner Ann

 

Ønsker du er rent fotografi kursus kan det også lade sig gøre:

Et af de spørgsmål som vi alleroftest bliver stillet er: "Holder I ikke et kursus i [indsæt navn på dit sted her]". Og svaret er naturligvis: JA. Der er faktisk ikke noget vi hellere vil. Vi er godt klar over at for mange er Djursland et fjernt og smukt sted, hvor man ikke lige kommer ud for at gå på kursus. Og hvor meget vi end elsker Djursland, så må vi indse at ikke alle har samme forhold til denne centralt placerede halvø. Så derfor er vi naturligvis indstillede på at rejse for det.

Men vi skal bruge din hjælp. Kort sagt er det sådan, at vi meget gerne kommer og underviser, hvis der er et lokale - og et hold. Så hvis du har et sted vi kan undervise - et atelier, et kontor, et mødelokale eller din egen stue - så er vi allerede kommet halvdelen af vejen. Hvis du så også har nogle venner der gerne vil være med, så er vi næsten i mål. Hvis du kun har vennerne, men ikke stedet, så kan vi sammen finde et sted at være.

Vi skal naturligvis nok sørge for at du også får noget ud af det. Som vært for kurset får du din egen deltagelse gratis, hvis der er et fuldt hold. Det er kun rimeligt.

Så hvis du gerne vil på kursus, og du gerne vil have det der hvor DU er, så er det her løsningen. Brug kontaktsiden til at sætte dig i forbindelse med os. Så aftaler vi hvordan og hvorledes.

Vi glæder os til at komme og undervise hos dig.

Ann Malmgren 

Adam Bindslev

www.fotografikurser.dk


All rights: Photographer AnnMalmgren.dk- Download is not permitted by Danish law.