Nye indlæg

Magiske Måneder

28-08-2012
Jeg var på Garden living fair 2012 i Hillerød og mødte tilfældigvis Helle Schjønnig der præsenterede sin nye bog Magiske Måneder dér.
Det var en super positiv oplevelse. Hele familien bød velkommen i deres stand og de inviterede alle nysgerrige sjæle ind til at lave sysler og kreative idéer fra bogen. Og jeg må altså sige at dette er bare årets julegave og gave idé uanset alder! Nu har bogen været her på mit bord et par uger og jeg bliver glad og inspireret hver gang jeg kigger i den.
Den er på 400 sider og bærer undertitlen: hvad skal vi lave? Bogen er fyldt med meget flotte billeder og skønne opskrifter og alt er lige til at gå til for hele familien, uanset om det er body scrub, islygter, stavebønner til de mindste, markroner til teenagerne, kramme balloner til de stressede eller bare gode natur oplevelser til alle.
Helle der er fotograf og idémager har brugt mindst 2 år på at lave bogen og har selv udgivet den. Og den er rasende billig for som sagt: her er der virkelig value for money- og tillige er bogen både smagfuld smuk, magisk og favner hele året i sin idérigdom.
Linket til bogen der har mine bedste og meget begejstrede anbefalinger kommer her: www.schjonning.dk
-og et par billeder fra standen her:


-


og nogle generelle billeder fra udstillingen her:
All rights: Photographer AnnMalmgren.dk- Download is not permitted by Danish law.